2014. november 28., péntek

Az utolsó Leeuwardenben töltött nap


Tegnap volt az utolsó gyakorlati helyen töltött napunk :( Hihetetlen, hogy ilyen gyorsan eltelt ez a hónap! A bölcsődébe mindenki nagyon kedves volt. A gyerekek búcsúzoul megöleltek, integettek  és ajándékot is kaptam :)


A mai napot a Friese Poortba kezdtük mivel prezentációt kellett tartanunk az elmúlt 1 hónap élményeiről, tapasztalatairól. A beszámolónkat  kürülbelül 20-an  hallgatták meg és főleg olyan diákok akik majd márciusban szeretnének Magyarországra jönni :) A beszámolót Rebi kezdte, aki a különböző programokról beszélt amin részt vettünk ( MCL, Smoel, Ameland, Sinterklaas, Boatwarff stb.) Ezekután mindenki a gyakorlati helyéről mesélt. A prezentáció végén, megnézhettük a Johann által készített  összefoglaló videót ami az itt elöltöltött egy hónapunkról szólt. :)


Délben pedig megvolt a búcsú ebédünk. Az ebéd leves volt és szendvics. (holland szokás szerint :)


Miután végeztünk a délutánunk szabad volt. Rebivel elmentünk vásárolni ajándékokat a családnak, barátoknak. Miután végeztünk ( rengeteg csomaggal) visszatértünk a szálásra és elkezdődhetett a csomagolás. :( A napunk ezzel azonban nem ért véget elmentünk vacsorázni egy palacsinta hajóra :)
Holnap pedig elindulunk Rotterdamba.
Ezalatt az egy hónap nagyon megszerettük Leeuwardent, és úgy gondolom mindenkinek hiányozni fog.