2014. november 17., hétfő

A vacsora

Sziasztok!!

A mai nap felettébb gyorsan és könnyedén eltelt szerintem mindenki számára. Szerencsénkre volt időnk kialudni magunkat mert csak 11:15 kor találkoztunk benn az iskolában. Átbeszéltük az előző héten történt dolgokat a munkahelyeken. Mindenki elmondhatta, hogy ki mit dolgozott mi újat látott és tanult, esetleges nehézségeket átbeszéltük.
Hamar végeztünk utána mindenki tett egy kis sétát a városban. Ma nagyon szép és kellemes időnk volt száz ágra sütött a nap.

Délután pihent mindenki a szobában, de volt nagyon vállalkozó szellemű aki elment egy kis délutáni futásra(Ricsi). :)
Lányok leginkább szenvedtek mert van akinek a torka vagy a feje vagy éppen a foga fáj.. úgy tűnik kezdünk egy kissé megviseltek lenni... :)

Este pedig hivatalosak voltunk egy igazi meleg vacsorára ami már nagyon hiányzott mindannyiunknak.:)
Vendéglátónk Kati volt( Friese Poort egyik tanára aki mellesleg erdélyi származású csak itt ment férjhez). A vacsora nagyon finom volt igazi húsleves ami után egy holland specialitást kóstolhattunk meg: darált hús lila káposzta és a tetején krumplipüré. Mind nagyon finom volt és végre valami meleg ételt ehettünk, nagyon jólesett már. Sajnos a kollégiumi konyha felszereltsége és tisztasági állapota nem éppen alkalmas a mindennapi főzésre.
A vacsora után Kati és férje elhoztak minket a városközpontba autóval, ez nagy segítség volt nekünk, mivel mint kiderült az utolsó busz elment már.
Szerintem ma is egy igazán szép napot tudhatunk magunk mögött. Én legalábbis minden percét élveztem! :))